High-Jack Records – це вже історія

By Matsur

February 8, 2020


High-Jack Records – локальний підземельний лейбл з єретичною танцювальною музикою та історією завбільшки як 10 років та 40 випусків.
Ця музика не підтримується засобами масової інформації, не має комерційної спрямованості, та спрямована на самовираження. Вона існує ніби під забороною тоталітарних «офіційних» режимів, які змінюють одне одного кожні кілька років та припускають існування тільки модних явищ. Творчість музикантів в цілому не суперечить усталеним естетичним кодам соціуму, та з огляду на популярність продукту – це справжнє підземелля.
Керує цим шелтером техно-дисидент Vadim Griboedov. Його творчість вільна від жанрів, регламенту та складається з любові до машин, індивідуалізму та дадаїзму. Та якщоб він не влаштовував сам вечірки, невідомо чи почув би його лайви київський патіпіпл.
Прийшов час і етикетка High-Jack перетворюється на написану книгу, що існує тільки в онлайні та у двох сотень власників Square Collective CDr.  Єдина вечірка High-Jack в цьому році High-Jack Records w/ Kontext | Dissident (SPB) вже позаду. Отже поки інтернет на Землі не вимкнули весь каталог лейблу є в доступі. 

Мої треки під монікером Matsur Veabab на випусках High-Jack можна прослухати нижче: